VULCANIZARE Fundeni-Colentina

Geometrie roți Fundeni-Colentina

Prin tehnologia 3D de care dispune Primat Silver, problemele de geometrie sunt rezolvate: reglarea unghiurilor de fuga, cadere si convergenta, pentru orice tip de vehicul sub 3.5 tone, indiferent de marca sau an de fabricatie.

Echilibrare roți Fundeni-Dobroiesti

Balansarea corecta a intregii masa a corpului format de janta, impreuna cu anvelopa poarta nume de echilibrare a rotii. Profita de mecanicii cu experienta!

Indreptare jante Fundeni-Andronache

Aducem la starea ideala orice fel de janta, fie din aliaj sau otel, pentru un sofat sigur si confortabil.

Montare senzori presiune Fundeni-Doamna Ghica

Oferta competa de senzori si serviciul de montare pentru orice tip sau marca auto, cu garantie inclusa.

Sudura jante aliaj Fundeni-Dobroiesti

Calitate deosebita pentru sudura prin catalizarea gazului de argon. Aspect impecabil, garantat!

Vulcanizare Fundeni-Andronache

Reparatii anvelope deterioarate, crapate, taiate, cu galma, perforate, lovite de piatra sau bordura. Toata gama de service roti.

1. VULCANIZARE SECTOR 2

Sunteti in cautarea unui service de roti pentru a efectua schimbul sezonier de anvelope sau poate doriti o verificarea a starii rotilor la masina dumneavoastra? Primat Silver va asteapta cu tehnicieni pregatiti sa raspunda cerintelor si necesitatilor masini dumneavoastra.

Desi pare o operatie simpla, efectuarea operatiilor de mentenanta pentru anvelope presupune o pregatire tehnica si o experienta indelungata pentru a raspunde profesionist oricarei provocari care poate aparea in procesul de verificare /reparare /schimbare anvelope.

Toti tehnicieni nostri sunt pregatiti si atestati professional de catre TIP- TOP Germania (unul din cei mai mari material pentru vulcanizare), si au experienta in service roti de cel putin 10 ani.

2. PREȚURI SERVICE ROTI, VULCANIZARE FUNDENI-COLENTINACele mai mari reduceri pentru servicii profesionale de service roti, efectuate de mecanici si tehnicieni certificati, cu experienta de minim 10 ani! Va asteptam cu o gama diversificata de servicii, la preturi mai mult decat decente. Profitati de un pret mic, pentru un serviciu 100% de calitate, 100% garantate conform legislatiei in vigoare. In descrierea fiecarui serviciu de mia sus, regasiti pe cat posibil si preturile aferente, detaliate. Va asteptam!

3. GALERIA FOTO SERVICE ROTI, VULCANIZARE FUNDENI-COLENTINA Primat Silver

4. Recomandari SERVICE ROTI, VULCANIZARE FUNDENI-COLENTINA de catre clienti

Marian, Client Primat Silver
    Mulțumim de apreciere!

"Un service roti orientat spre cient... si spre masina! Cu adevarata personal calificat, nu doar ca se lauda, la preturi mai mici decat concurenta de prin zona. Multumesc! Revin de fiecare data cu placere si cu incredere (februarie 2022", prin Google)

[Descopera peste 550 de recomandari 100% reale, despre Primat Silver - SERVICE ROTI, VULCANIZARE FUNDENI-COLENTINA]
Cere în 30" Hyper-Promoția "iulie"! PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-14:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare