Indreptare jante Fundeni-ColentinaCirculand prin Bucuresti, datorita aglomeratiei sau starii drumurilor, se intampla sa lovesti cu janta o groapa, o sina de tramvai sau o bordura, iar janta masini dumeavoastra a suferit o avarie!!!!!
Circuland cu vibratii in volan, datorita deformarii jantei, pe langa disconfortul cauzat, problemele masini d-voastra se pot accentua, aceste vibratii se vor transmite in componentele de suspensie si directie ale masini, ducand la o uzura prematura si mai ales costisitoare a acestora.
In concluzie, daca stiti ca ati lovit o groapa, bordura etc, va sfatuim sa apelati la noi, unde un specialist Primat Silver, poate si stie a remedia problema imediat!

1. INDREPTARE JANTE FUNDENI-COLENTINA + VULCANIZARE

Un aspect important si care va economiseste timpul este factul ca toti tehnicieni nostri sunt pregatiti si au experienta necesara sa indrepte orice tip de janta. In acest fel nu sunteti nevoit sa asteptati timp indelugat dupa alti clienti pana ce jantele dumneavoastra ajung la masina de indreptat.
La fiecare schimbare de anvelope sau roti este indicat sa efectuati si o verificare la echilibare a rotilor. Aceasta verificare este necesara chiar daca aveti roti complete datorita faptului ca, circuland anvelopa, se uzeaza si in mod cert, iar roata nu mai este echilibrata corect.
Suplimentar de aceste servicii va oferim si serviciul de reconditionari jante (sablat, vopsit, diamond cut) asigurat de partenerii nostrii. Preturile pentru aceste operatii se stabilesc dupa evaluarea fizica a jantelor.
Pentru acesta operatie, in functie de disponibilitati, va asiguram roti de schimb cat timp rotile dumneavoastra sunt la reconditionat.

[+9 imagini]
Primat Silver presteaza toate serviciile din gama VULCANIZARE, dintre care amintim in plus:
Geometrie roți, Echilibrare roți, Montare senzori presiune, Schimb cauciucuri, Sudura jante aliaj, Vulcanizare, etc.
[+ alte recomandari in VULCANIZARE Fundeni-Colentina]

2. PREȚURI INDREPTARE JANTE FUNDENI-COLENTINA & VULCANIZAREPreturi fixe de 30 de lei pentru orice janata din tabla! Pentru jane din aliaj, preturi de 50 de lei/janta (12-16) si 70 in rest.

3. De ce INDREPTARE JANTE Primat Silver este recomandat in Fundeni-Colentina?

Ionut, Client Primat Silver
    Mulțumim de apreciere!

"Am indretat jante la ei si am apreciat modul de relationare cu clinetii si rezultatul serviciului. Multumit! (decembrie 2021)", prin Google)

🏆✔️       📅✔️       🌍✔️       🚚✔️       💳✔️       🚀✔️
[Peste 500 de aprecieri recomanda INDREPTARE JANTE FUNDENI-COLENTINA Primat Silver]
Cere în 30" Hyper-Promoția "iulie"! PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-14:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare