PIESE AUTO FUNDENI COLENTINA

1. PIESE AUTO FUNDENI COLENTINA SECTOR 2

In cazul in care la efectuarea operatiilor, Primat Silver constata si o alta piesa defecta, aceasta este inlocuita doar dupa ce sunteti anuntati si dupa ce avem acceptul dumneavoastra.

Printre furnizori nostri de piese se numara Autonet, Autototal, Unix etc., astfel incat sa acoperim o gama larga de piese de schimb si sa avem o disponibilitate ridicata a acestora, Asa reusim sa imobilizam masina pe elevator cat mai putin posibil, iar timpul de executie sa fie optimizat in favoarea clientului.

Primat Silver este Service auto unde se pot efectua o gama larga de operatiuni de mecanica auto, acoperind cu succes, cel putin aria din sector 2, Bucuresti.

2. PREȚURI PIESE AUTO FUNDENI-COLENTINAFiind in legatura directa cu cei mai mari furnizori de piese auto din Romania, preturile acestora sunt minime. Avantajul preturilor este dublat de beneficiul tarifelor privind manopera de lucru.

3. GALERIA FOTO PIESE AUTO FUNDENI-COLENTINA Primat Silver

4. Recomandari PIESE AUTO FUNDENI-COLENTINA de catre clienti

Daniel, Client Primat Silver
    Mulțumim de apreciere!

"Locuind in Colentina, vin de mult timp aici. Baietii stiu masina si cam prevad ce urmeaza a schimba in mare la aceasta. Pentru mine e important ca de intretinea masinii se ocupa niste profesionisti, astfel incat este exclus ca sa raman in pana pe undeva. Preturile sunt foarte bune, apreciez ca au adaosuri nesimtite cum mai aud la prietenii mei care merg imprejur. Recomand sincer! (mai 2021", prin Google)

[Descopera peste 550 de recomandari 100% reale, despre Primat Silver - PIESE AUTO FUNDENI-COLENTINA]
Cere în 30" Hyper-Promoția ""! Oferta pe email!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-14:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare