Vulcanizare ✅ Fundeni-ColentinaCateva aspecte de care este bine sa tineti cont atunci cand ajungeti cu masina in orice service roti:
1. Incercati sa nu montati anvelope cu data fabricatiei mai veche de 6 ani. Producatori de anvelope considera ca o anvelopa este noua cu o data a fabricatiei de maxim 5 ani vechime si au o durata de viata de maxim 10 ani in care anvelopa poate fii folosita in siguranta.
2. Montati anvelope cu indici de viteza si sarcina in conformitate cu cerintele tehnice ale autoturismului dumneavoastra.
3. Respectati dimensiunile care sunt trecute in cartea de identitate (civ) a autovehicului, nerespectarea acestor dimensiuni are consecinte legale (se poate retine talonul la o verificare de rutina in traffic) si afecteaza comportamentul dinamic al masini (viteza /distanta franare).
4. respectati presiunile de umflare a anvelopelor in conformitate cu gradul de incarcare al masini (de regula se regasesc pe stalpul stanga al masini sau pe capacul de rezervor).
5. la montarea roti pe masina tehnicianul care asigura acest serviciu sa curate butucul masini astfel incat roata sa nu ramana blocata pe acesta si sa sa centreze perfect.

1. VULCANIZARE ✅ FUNDENI-COLENTINA + VULCANIZARE

Alte aspecte importante, atunci cand sunteti veniti pentru service roti:
6. absolut obligatoriu este ca prezoanele /piulitele sa fie verificate la strangere cu cheie dinamometrica.
7. este indicat ca inainte de echilibrare rotile sa fie spalate astfel incat sa se indeparteze dupa janta rezidurile de la placute de frana si praful asigurand o lipire perfecta a plumbilor de echilibrare.
8. verificati inainte de a monta anvelopele daca jantele nu sunt lovite /strambe.Chiar daca se vor echilibra datorita faptului ca nu se invart perfect ve- ti avea vibratii in volan.
9. La turismele 4x4, in special cele de performanta respectati intocmai dimensiunile din cartea masini pentru ca exista riscul sa defectati transmisia masini
10. Daca anvelopele prezinta fisuri pe calea de rulare recomndarea noastra din punct de vedere al sigurantei este sa inlocuiti anvelopele.

[+10 imagini]
Primat Silver presteaza toate serviciile din gama VULCANIZARE, dintre care amintim in plus:
Geometrie roți, Echilibrare roți, Indreptare jante, Montare senzori presiune, Schimb cauciucuri, Sudura jante aliaj, etc.
[+ alte recomandari in VULCANIZARE Fundeni-Colentina]

2. PREȚURI VULCANIZARE ✅ FUNDENI-COLENTINA & VULCANIZAREPrimat Silver este renumita in oferirea de servicii de calitate de peste 15 ani - in sediul din Fundeni-Colentina, si de peste 20 de ani in celelate sedii. Asadar, preturile care par si sunt mai mici decat cele ale service-urile din zona, NU sunt puse pe seama serviciilor mai slabe, ci pe dorinta reala de a oferi un serviciu onest, pentru toti posesorii de auto din zona. COnsideram ca avem o obligatie morala fata de "vecinii" nostri, de a oferi servicii de top, la preturi normalizate. Va asteptam cu oferte si promotii, mereu!

3. De ce VULCANIZARE ✅ Primat Silver este recomandat in Fundeni-Colentina?

Andrei, Client Primat Silver
    Mulțumim de apreciere!

"Eu cred ca daca ar avea program non-stop, ar avea clienti mereu, pentru serviiicle pe care le ofera si preturi de bun simt. Apreciez gradul de specializare al angajatilor si atentia fata de client. Recomand service Primat Silver pentru roti! (decembrie 2020", prin Google)

🏆✔️       📅✔️       🌍✔️       🚚✔️       💳✔️       🚀✔️
[Peste 500 de aprecieri recomanda VULCANIZARE ✅ FUNDENI-COLENTINA Primat Silver]
Cere în 30" Hyper-Promoția "iunie"! PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-14:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare