HOTEL ANVELOPE FUNDENI COLENTINA

1. HOTEL ANVELOPE FUNDENI COLENTINA SECTOR 2

Pe langa faptul ca nu ocupati spatiul in balcon/boxa, nu sunteti nevoit sa incarcati /descarcati anvelope din masina la locuinta dumneavoastra, va putem gestiona si asigura anvelopele in conformitate cu cerintele producatorilor, ferind astfel anvelopele de deteriorari accidentale.

In acelasi timp, avand anvelopele depozitate in hotelul nostru de cauciucuri, aveti posibilitatea de a opta pentru progamare la schimbul sezonier. In cazul in care aveti roti depozitate la Primat Silver, acestea se pot pregati inainte ca dumneavoastra sa ajungeti cu masina in service, astfel incat sa stationati pe rampa cat mai putin timp posibil.

2. PREȚURI HOTEL ANVELOPE FUNDENI-COLENTINAAvem posibilitatea sa depozitam aproximativ 4000 de anvelope in cele 2 depozite de care dispunem si in termen de maxim 48h acestea pot fi relocate in functie de necesitatile dumneavoastra.

Practicam cel mic pret pentru depozitarea pneurilor in extrasezon: set anvelope 120 lei/sezon; set roti 150 lei/sezon. Merita sa mai ocupati baconul sau depozitul propriu?

3. GALERIA FOTO HOTEL ANVELOPE FUNDENI-COLENTINA Primat Silver

4. Recomandari HOTEL ANVELOPE FUNDENI-COLENTINA de catre clienti

, Client Primat Silver
    Mulțumim de apreciere!

Recomand!", prin Google)

[Descopera peste 550 de recomandari 100% reale, despre Primat Silver - HOTEL ANVELOPE FUNDENI-COLENTINA]
Cere în 30" Hyper-Promoția "mai"! PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-14:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare