Revizie motor Fundeni-ColentinaSchimbul periodic de filre de ulei si motor, se face cu sau fara progamare, in functie de disponibilitate.

Efectuam, pe baza documentatiei tehnice, revizii ulei si filtre motor la o gama larga de autoturisme.

Tot ceea ce aveti de facut este sa ne trasmiteti o copie a talonului masini dumneavoastra, ca sa va putem crea o oferta de pret pentru aceasta operatie peridoca.Producatorii de uleiuri sintetice promoveaza uleiuri ce pot fi schimbate intre 10000 si 30000 km parcursi. Frecventa schimbului de ulei si filtru depinde de factori multipli, cum ar fi: uzura motorului, temperatura si calitatea aerului aspirat de motor, stilul de condus, condus predominant urban.

Primat Silver recomanda revizia motorului anual daca nu se parcurg 10000km sau la fiecare 10000 km parcursi folosind ulei de motor sintetic. Aceasta datorita faptului ca in Bucuresti calitatea aerului este inferioara iar motorul nu-si face o racire optima datorita traficului aglomerat.

Deasemenea, este recomandat schimbarea filtrelor de aer, habitaclu si combustibil (daca-i necesar).

1. REVIZIE MOTOR FUNDENI-COLENTINA + SERVICE AUTO

Cand se face revizia motorului? Fie intre 10000 si 30000 km parcursi sau in fiecare an, daca sofati ocazional si nu atingeti limita minima de kilometri. Aceasta, pentru ca uleiul sintetic isi poate pierde din proprietati, iar motorul este in pericol de uzura sa defectare.

Cu cat orasul este mai poluat, cu atat se recomanda ca si filtrele sa fie schimbate mai des. In indicator nedorit este insasi aerul neplacut din habitaclu, care persista chiar si atunci cand aerul este pornit.

Primat Silver recomanda revizia motorului cu frecventa maxim anuala, din motive lesne de inteles.
Primat Silver recomanda folosirea uleiurilor Motul atat pentru motoarele pe benzina cat si motorina datorita calitatii lor superioare, dar la cerere se poate folosi marca de ulei dorita de client.

Este absolut necesara schimbarea filtrului de aer la fiecare revizie motor, deoarece acesta este singura bariera contra particulelor de praf aspirate de motor.

Filtrul sistemului de ventilatie (supranumit de polen sau habitaclu) asigura calitatea aerului inspirat de ocupantii vehiculului. Mirosuri neplacute sau chiar de mucegai se vor simti la interiorul vehiculelor cu filtru vechi si murdar.

Deasemenea, Primat Silver recomanda inlocuirea filtrului de combustibil la fiecare revizie pentru motoarele diesel.

Primat Silver presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Constatare mecanică, Service Directie și Suspensie, Service frâne, Service AC auto, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO Fundeni-Colentina]

2. PREȚURI REVIZIE MOTOR FUNDENI-COLENTINA & SERVICE AUTOPretul unei revizii difera in functie de tipul auto si marca uleiului si filtrelor folosite. Manopera este in jur de 150 de lei, in functie de toate aceste criterii. Nu ezitati sa ne contactati cu datele masinii, pentru a va oferi cel mai bun pret, acum!

3. De ce REVIZIE MOTOR Primat Silver este recomandat in Fundeni-Colentina?

Nicolae, Client Primat Silver
    Mulțumim de apreciere!

"Preturi bune la consumabile, pret bun la manopera, serviciu impecabil si rapid, fara asteptare, cu programare. (iulie 2021", prin Google)

🏆✔️       📅✔️       🌍✔️       🚚✔️       💳✔️       🚀✔️
[Peste 500 de aprecieri recomanda REVIZIE MOTOR FUNDENI-COLENTINA Primat Silver]
Cere în 30" Hyper-Promoția "mai"! PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-14:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare