Constatare mecanică Fundeni-ColentinaAveti un zgomot la rulare, ati lovit o groapa sau pur si simplu doriti sa efectuati o verificare a trenului de rulare/suspensiei?

Va asteptam pentru o verificare mecanica a masini dumneavoastra.

In cazul in care gasim piese/amsambluri de piese defecte, va oferim un deviz de estimativ de reparatie conform documentatiilor tehnice (audatex/autodata) de inlocuire adecvat masinii dumneavoastra.

1. CONSTATARE MECANICă FUNDENI-COLENTINA + SERVICE AUTO

Mai detaliat, Primat Silver recomanda o constatare mecanica si atunci cand:


- intentionati sa plecati in vacanta sau la un drum indelungat, cu atat mai mult atunci cand traseul vizeaza o alta tara, cu atat mai mult cu cat zona tranzitata este o zona izolata de lume sau parcurgerea se intampa cu predonderenta noaptea sau in conditii meteo extreme. Daca aveti si copii in aceasta calatorie, atunci aceasta reprezinta un factor de responsabilitate pentru asigurarea unei verificari profesionale.


- foarte clar se aud zgomote pe care mai inainte nu le-ati indentificat, care pot fi la sistemul de franare sau la sistemul de directie sau la ansamblul de suspensie sau chiar la motor


- pe bord aveti indicata o semnalizare, alta decat cele normale.

Primat Silver se angajeaza sa verifice urmatoarele sisteme: motor, frane, directie, iluminat, suspensie, racire motor, aer conditionat, baterie, anvelope, roti in ansamblu. La cerere, constatarea standard poate viza si alte angrenaje ale vehiculului.

Primat Silver presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Service Directie și Suspensie, Service frâne, Service AC auto, Revizie motor, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO Fundeni-Colentina]

2. PREȚURI CONSTATARE MECANICă FUNDENI-COLENTINA & SERVICE AUTOPrimat Silver are toate preturile afisate la vedere in cadrul salii de asteptare clienti. Pentru un pret specific unui anumit tip de vehicul, va rugam sa apelati consilierii nostri de vanzari.

3. De ce CONSTATARE MECANICă Primat Silver este recomandat in Fundeni-Colentina?

Dumitru, Client Primat Silver
    Mulțumim de apreciere!

"Niciodata nu plec la drum lung cu familia, fara ca mai inainte sa nu trec pe la vecinii de la Primat Silver pentru o verificare ca la carte. Daca astept sa aud zgomote sau sa las o dara de ulei pe asfalt, personal mi se pare o inconstienta. E ca si cum ai pleca intr-un maraton, dar nu stii daca este apt de aceasta. (august 2021", prin Google)

🏆✔️       📅✔️       🌍✔️       🚚✔️       💳✔️       🚀✔️
[Peste 500 de aprecieri recomanda CONSTATARE MECANICă FUNDENI-COLENTINA Primat Silver]
Cere în 30" Hyper-Promoția "iulie"! PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-14:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare