Service Frâne Fundeni-ColentinaDiscurile /placutele si saboti de frana impreuna cu etrieri, pompa de frana, cablurile de frana mana, conducte si lichidul de frana alcatuiesc sistemul de franare al unui autoturism.

In general la autoturisme aveti ca dotare un sistem de avertizare pentru uzura excesiva a placutelor de frana care poate fi mecanic sau electronic.

In momentul in care acesti senzori sunt atinsi apare in bord apare un mesaj sau se aude un zgomot metalic la franare care va atentioneaza ca placutele trebuiesc schimbate.

Discurile de frana in general se schimba odata cam la la 2/3 schimburi de placute de frana la un mers normal sau in functie de uzura la un mers mai sportiv.

1. SERVICE FRâNE FUNDENI-COLENTINA + SERVICE AUTO

Discurile au in functie de marca si masina un anumit grad de uzura (grosime) la care se recomanda inlocuirea acestora.

Se mai recomanda inlocuirea discurilor de frana atunci cand la apasarea pedalei de frana simtiti o mica bataie in pedala.Acest lucru se datoreaza faptului ca discurile de frana sunt ovalizate.cel mai frecvent acest lucru se intampla atunci cand dupa un drum mai lung sau un mers mai sportiv discurile ajung in contact prelungit cu apa (spalatorie /stationare in apa mai mare, etc).

Daca masina dumneavoastra a fost nefolosita o perioada mai lunga de timp este recomandat sa nu folositi excesiv frana. Pe discuri se depune un strat de rugina care afecteaza capacitatea tehnica de franare a masini dumneavoastra.

Totodata puteti opta pentru o imbunatatire a sistemului dumneavoastra de franare, prin montarea de discuri frana ventilat/perforate, care se monteaza fara a modifica sistemul de franare al masini (etrier mai mare etc). Acest lucru duce la o mai buna raciere a discurilor si evacuare a materialului de frictiune de pe placute sporind astfel capacitatea de franare.

Pentru a realiza acest lucru colaboram cu producatori de renume in domeniul fabricari de discuri/placute frana precum Brembo, Trw Zimmermann si va putem face o oferta personalizata, in functie de stilul de mers si necesitatile dumneavoastra.

Standul de frana este obligatoriu de efectuat dupa schimbarea oricarui element /lichid de frana in conformitate cu reglementarile legale in vigoare.

[+10 imagini]
Primat Silver presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Constatare mecanică, Service Directie și Suspensie, Service AC auto, Revizie motor, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO Fundeni-Colentina]

2. PREȚURI SERVICE FRâNE FUNDENI-COLENTINA & SERVICE AUTOPreturile variaza in functie de marca vehiculului si calitatea pieselor cerute de catre client.
Oferta este recomanadata de specialistii Primat Silver, dar aprobarea finala este apanajul clientului.

Pret inlocuire discuri/saboti frana – 120 lei setul – stand frana 40 lei
Pret inlocuire placute frana – 80 lei setul – stand frana 40 lei.

3. De ce SERVICE FRâNE Primat Silver este recomandat in Fundeni-Colentina?

Valentin, Client Primat Silver
    Mulțumim de apreciere!

"De fiecare data, cel putin cand schimb anvelopele de la un sezon la altul, profit de ocazie pentru a constata gratuit starea placutelor de frana si a intregului sistem de franare. Atunci stiu daca e nevoie sa le schimb, eventual dimpreuna cu discuriel de frana sau ma mai tin pana la urmatorul sezon. Avantajul este ca le pot vedea cu ochii mei atunic cand masina este ridicata pe elevator, le pot fotografia, pot sa cer si a doua opinie daca ceva imi e neclar, dar nu este cazul la Primat Silver, caci experienta mecanicilor se observa de la prima vedere. Recomand si preturile bune! (ianuarie 2022", prin Google)

🏆✔️       📅✔️       🌍✔️       🚚✔️       💳✔️       🚀✔️
[Peste 500 de aprecieri recomanda SERVICE FRâNE FUNDENI-COLENTINA Primat Silver]
Cere în 30" Hyper-Promoția "mai"! PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-14:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare