Service Directie Fundeni-ColentinaPe langa reviziile auto la noi se mai pot efectua si urmatoarele operatii:
- asiguram reparatia /verificarea suspensiilor, articulatiilor si a transmisiei.

Suspensia se imparte in 2 categorii:
1. fixa/rigida-rotile sunt fixate intre ele cu o bara de de suspenie rigida
2. independenta- rotile spate pot sa coboare sau sa se ridice independent una de alta.
In acelasi timp amsamblu amortizor arc, asigura partea de confort, manevrabilite si stabilitate, astfel incat autoturismul sa asigure deplasarea in conditii de siguranta si confort.
Astfel va rercomdam ca, in momentul in se aud zgomote anormale sau masina devine instabila pe viraje, sa faceti o constatare o sistemului de suspensie.

Serviciile oferite:
- inlocuire amortizoare – preturi de la 240 lei setul de 2 buc punte fata/120 lei setul punte spate.

1. SERVICE DIRECTIE FUNDENI-COLENTINA + SERVICE AUTO

Amortizoarele, pe langa comfort, asigura si stabilitatea masini pe drum, astfel incat, daca sesizati urmatoarele defectiuni, trebuie sa faceti o programare in service pentru verificari:
- In momentul in care masina vibreaza (topaie) la plecari mai bruste sau franare mai accentuata
- la trecerea peste mici obstacole se aud zgomote anormale
- cand observati pete de lichid uleios pe amortizor
-cand masina la trecerea peste mici obstacole balanseaza mai mult decat se intampla inainte
- cand loviti lateral cu roata un obstacol
Pret inlocuire flanse amortizoare- preturi de la 240 lei setul punte fata.

Flansele de amortizor sunt compuse din 2 parti:
- fixa – in principiu este un cauciuc /plastic mai rezistent
- mobila- rulment metallic .

Datorita timpului, aceste componente se uzeaza si produc zgomote metalice la trecerea peste denivelari sau atunci cand virati de volan.
Pentru inlocuirea acestor componente este necesar sa demontam amortizorul si este indicat ca ele sa fie schimbate pereche stanga/dreapta.
Pret inlocuire arcuri – preturi de la 300 lei setul punte fata/120 lei setul punte spate.

[+9 imagini]
Primat Silver presteaza toate serviciile din gama SERVICE AUTO, dintre care amintim in plus:
Constatare mecanică, Service frâne, Service AC auto, Revizie motor, Revizie periodica, Încarcare freon, Reglare faruri, etc.
[+ alte recomandari in SERVICE AUTO Fundeni-Colentina]

2. PREȚURI SERVICE DIRECTIE FUNDENI-COLENTINA & SERVICE AUTORolul arcului de suspensie este acela de a asigura contactul rotilor cu suprafata de rulare si de a scadea socurile pe care roata in timpul rulari le transmite in caroserie. Impreuna cu amsamblul amotizor si cu bratele de suspensie, arcurile asigura deplasarea in siguranta pe drumurile publice, din acest motiv toate aceste componente trebuie sa fie in cea mai buna conditie tehnica.

Pret inlocuire bucse bara stabilizatoare - preturi de la 40 lei/buc.

Uzura prematura a acestora apare in urma elementelor externe (nisip/gheta/sare pentru carosabil) sau in cazul in care fortati autoturismul pe viraje. Cand sunt uzate, acestea produc un scartait sau un zgomot metalic in functie de gradul de uzura.
Rolul acestor bucse este de mentine bara antiruliu fixa si de permite miscarea acesteia sus/jos in functie de cum se deplaseaza suspensia.

Pret inlocuire bielete antiruliu – preturi de la 40 lei/buc.

Asigura legatura intre amortizor si bara de torsiune(antiruliu). Rolul ei este de a asigura o deplasare cat mai sigura pe viraje asigurand un grad optim de inclinare al autoturismului astfel incat anvelopele sa fie in contact cu solul cat mai corect posibil. Uzura prematura a acestora se traduce prin zgomote metalice la trecerile peste denivelari usoare (linii tramvai).

Pret inlocuire bielete directie – preturi de la 40 lei/buc.
Pret inlocuire cap bara – preturi de la 40 lei/buc.

Aceste piese (cap bara/bieleta directie), impreuna cu caseta de directie asigura sistemul de directie al autoturismului dumneavoastra. Bileleta de directie este in principiu o bara metalica care are un capat fix si unul oscilant. Aceasta poate suferii in urma unor socuri mecanice si capata joc in partea oscilanta astfel incat trebuie inlocuita.

Capatul de bara asigura legatura intre bieleta de directie si bratul suspensiei. Acesta are rolul de asigura miscarea rotilor de fata cat mai usor posibil in functie de gradul in care roti volanul.Partea care asigura legatura cu bratul suspensiei are in compenenta rulmenti lubrifiati foarte mult care permit miscarea cat mai lina a rotilor masini.

Ca si efecte cand sunt defecte se aud zgomote metalice la virare si anvelopele se uzeaza neuniform.
Nu exista o regula de a schimba impreuna aceste componente dar este bine de verificat inainte de efectuarea operatiei toate aceste componente pentru ca dupa inloucuirea oricarui element este necesar o verificare/reglare de geometrie.

Pret inlocuire brate suspensie- preturi de la 100 lei/ buc.

Impreuna cu arcul masini, bratul de suspensie asigura rularea in siguranta si comfort a autoturismului dumneavoastra. Bratul de suspensie are in compenenta la un capat un pivot si la celalalt(e) o busca din cauciuc. La unele modele de autoturisme se pot inlocui doar aceste bucsi/pivoti.
In cazul in care aceste componente de cauciuc sunt uzate masina devine instabila pe viraje sau la acceleratii mai bruste sa vireze singura, fortand astfel in volan si fiind necesara o corectie din partea dumneavoastra. La schimbarea acestor brate se efectueaza si o verificare de geometrie.

3. De ce SERVICE DIRECTIE Primat Silver este recomandat in Fundeni-Colentina?

Adrian, Client Primat Silver
    Mulțumim de apreciere!

"Sunt impresionat de rabdarea si explicatiile pe care tehnicienii si mecanici de aici mi le ofera, astfe incat sa inteleg rolul fiecarei componente din sistem si mai ales, la ce alte piese se accelereaza deteriorarea, daca o piesa din angrenaj nu este inlocuita din timp. Din momentul in care se ajunge ca eu, un simplu sofer, sa simt ca ceva nu este in regula, deja trebuie sa merg la o constatare, astfe incat sa am costuri de intretinere MINIME, pe o durata de timp indelungata. Altfel, o simpla piese neilocuita in timp poate crea ravagii in intrag ansamblu, costurile marindu-se in mod logic de cateva ori. Recomand! (sepembrie 2021)", prin Google)

🏆✔️       📅✔️       🌍✔️       🚚✔️       💳✔️       🚀✔️
[Peste 500 de aprecieri recomanda SERVICE DIRECTIE FUNDENI-COLENTINA Primat Silver]
Cere în 30" Hyper-Promoția "mai"! PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri la orele 08:00-18:00 si sambata de la 08:00-14:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare